HJERTINGVEJ 21 · 6700 ESBJERG

Mød teamet

Elisabeth Frimodt Joensen

Jeg er uddannet frisør i 1997 og åbnede Avantgarde i 1999. Min frisørsalon er min passion, og jeg nyder at gå på arbejde hver dag.

At møde kunder er en stor del af min arbejdsglæde, og dagligt ser jeg frem til at tilbyde aktuelle og fremtidige kunder en professionel og individuel behandling i vores smukke omgivelser i Avantgarde Hairstudio.

Jeg er aktiv skuemester på svendeprøverne rundt i landet og det er med stor interesse, jeg følge med i dagens trends ligesom jeg altid er opdateret på nyeste klippe- og farveteknikker. Jeg har gennem årene også været aktiv i en del konkurrence frisering og foreningsarbejde.

De seneste 10 år har jeg også arbejdet med parykker, og jeg har fra tidligt i min uddannelse opbygget en bred viden om håndtering, tilpasning og vedligehold af parykker, så kunderne får den bedste vejledning og betjening.

Ellers nyder jeg at bruge tid i naturen og sammen med min familie, som har stor betydning for mig.

Vi ses, Elisabet

Elisabeth

Pia Birk Doktore

Jeg er uddannet frisør i 2004, og var, inden jeg blev ansat ved Avantgarde i 2019, selvstændig i 8 år.

Frisørfaget er min store passion, og gennem kurser holder jeg mig opdateret i trends og klippeteknik, så jeg altid kan give kunderne den bedst tænkelige betjening.

At opleve kundernes tilfredshed efter et besøg i Avantgarde, er den største arbejdsglæde, jeg kan tænke mig.

Mit arbejde er inspireret af internationale tendenser, og jeg har, ud over at gennemføre American Crew klippekursus, også deltaget i Salon International i London samt Style Master / American Crew show i Paris.

Jeg bor på Fanø, hvor jeg lever et aktivt liv med min familie.

Jeg glæder mig til at tage imod dig, og til at se nye såvel som gamle kunder.

Vi ses, Pia

Pia